Binnen Bea`s voetzorg wordt u behandeld door Bea Nellissen. Sinds 2013 gediplomeerd pedicure na een studie aan Instituut Penso te Nijmegen. Bea heeft 2 jaar een pedicure praktijk aan huis gehad. De groei van de praktijk maakte het noodzakelijk om uit te bereiden en de praktijk vanaf 1 november 2015 te vestigen op de huidige locatie aan de St. Anthonisstraat 2 te Boxmeer.

In juli 2016 is Bea afgestudeerd als medisch pedicure aan Opleidingscentrum ORCA te Heeze. Hierdoor is het mogelijk om, afhankelijk van uw polisvoorwaarden, vergoeding van uw zorgverzekeraar te krijgen voor de behandeling. Vergoeding gaat in alle gevallen samen met een verklaring van uw huisarts en/of de samenwerking met een podotherapeut. Bea zal hier samen met u naar kijken en de mogelijkheden tot vergoeding uitzoeken.

Om de kwaliteit van de behandelingen te blijven waarborgen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het pedicurevakgebied wordt er constante bijscholing gevolgd door middel van studies en cursussen. Verder vind er geregeld overleg en samenwerking met collega pedicures en podotherapeuten plaats.

Binnen Bea`s voetzorg vinden we het van belang dat u als klant weer pijnvrij en met een goed gevoel de deur uit gaat. Een persoonlijke en betrokken behandeling op maat is wat wij bieden.

Tijdens de eerste afspraak word er extra tijd ingepland in verband met de kennismaking en screening van uw voeten.

Hygiene en veiligheid staan bij Bea`s voetzorg hoog in het vaandel en er word gehandeld volgens de officiële HAMcode en Arbo richtlijnen.